Sushi-Wang – en forkert afgørelse

graensekontrol_sushi-wangUetisk Råd er bestyrtet over, at den såkaldte Sushi-Wang alligevel får lov til at blive i Danmark, selvom han ellers var blevet udvist. Når velintegrerede mennesker får lov at blive i landet, har udlændingepolitikken tydeligvis udviklet sig til et juridisk galehus.

Ganske vist kan vi kun prise det for Wang og hans kone og spædbarn så ubehagelige og langvarige, juridiske forløb, som han har måttet gennemgå; men resultatet – hans forbliven i Danmark – stemmer slet ikke overens med den vejledning i dansk udlændingepolitik, som Rådet for nylig udsendte.

Tre grunde til, at Sushi-Wang ikke bør kunne blive i Danmark:
Sushi-WangIntet tyder på, at Sushi-Wang er en storkriminel psykopat; dermed lever han ikke op til et af de centrale krav for at opnå fast ophold i Danmark.
Sushi-WangSushi-Wang er tydeligvis ikke en kvik, sød pige, så der er ingen gymnasieklasser, der har kørt kampagner for at sikre hans ret til at blive i landet.
Sushi-WangSushi-Wang tjener 375.000 kr. om året på at drive sin sushirestaurant, og der er således ingen udsigt til, at han ender på offentlig forsørgelse. Han er dermed uegnet til at bo i Danmark.

På baggrund af ovenstående ser Uetisk Råd frem til, at Inger Støjberg snarest muligt omgør beslutningen og udviser Sushi-Wang af Danmark for stedse. Han ska’ u’!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.