Tag-arkiv: Inger Støjberg

En fast og fair udlændingepolitik

Uetisk Råd har tidligere offentliggjort en guide til, hvordan man sikrer sig ophold i Danmark. Nu følger vi op med et sjovt gruble-billede.

Kan du følge linjen og finde ud af, hvilken forbryder der har fået hvilken straf?
en_fast_og_fair_udlaendingepolitik

Kilder:

Breaking news!

Inger Støjberg vil bruge jernnæven: De “urolige drenges” lommepenge bliver beskåret!

Her er de nye ministre fra V, LA og K

Breaking news: Løkkes nye holdLille-Lars har tilbudt Liberal Alliance og Konservative at indtræde i regeringen. Uetisk Råds gigantiske korps af åndemanere, håndlæsere, Hans Jørgen Bonnichsen, politiske analytikere og andre clairvoyante typer har allerede nu fået opsnuset, hvem nogle af de nye ministre bliver:

  • Den konservative formand, Søren Pape “Mega” Poulsen, indtræder i rollen som ringbind.
  • Den konkursramte justitsminister Søren Pind ændrer omsider formelt titel til “frihedsminister og sherif”; rent praktisk sker der dog ingen ændringer i hans arbejde med at indskrænke borgerrettighederne og fremme kriminaliteten.
  • Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs fortsætter på posten, såfremt hun inden udgangen af 2018 har gennemført Folkeskolens afgangsprøve med et karaktergennemsnit på mindst 2.
  • Inger Støjberg fortsætter som udlændingeminister, men der oprettes samtidig to konkurrerende udlændingeministerier under ledelse af Mette Bock (LA) og Naser Khader (K). Dette vil sikre den nødvendige dynamik (dvs. handlingslammelse) på området.
  • Joachim B. Olsen får fremover ministerløn for at varetage sin nuværende stilling som yndlingshadeobjekt og modtager af trusselsbreve fra alle personer fra venstrefløjen, der kræver god tone i debatten.
  • May-Britt Frisenberg Buch-Kattrup (LA) får en nyoprettet post som minister til fremme af politikeres kendthed i offentligheden.
  • Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt fortsætter på posten, men i stærkt reduceret omfang: Ved hjælp af en fedtsugning vil ministeren fremover selv levere biodiesel til dækning af hovedparten af Danmarks energibehov.
  • Hans Christian Schmidt afgiver posten som transport- og bygningsminister og udnævnes i stedet til IC4-minister (med ansvar for IC4 såvel som F-35). “Det passer bedre til min personlighed”, udtaler han, næsten uden at grine.

Umyndiges ægteskab, eller hvordan en lov bliver til

Vi kan her give læserne et sjældent indblik i, hvordan regeringens “politik” bliver til:

Karen Ellemann Karen Ellemann 31-08-2016 18:43 via chat
Jeg har lige opdaget, at det siden 1683 har været muligt for folk, der ikke er myndige endnu, at blive gift, hvis de bare får tilladelse fra det offentlige. dET har der aldrig været noget bøvl med, men nu er det pludselig blevet et kæmpe problem, fordi visse mellemøstlige grupper benytter sig af tvangsægteskaber. Men vi er for kujonagtige til at sige, hvem det drejer sig om. Hvad fanden gør vi??
cropped-UR-kvadrat.png Uetisk Råd 31-08-2016 18:44
I laver bare en lovændring, der gør livet surt for alle mennesker. Når det nu kun handler om en bestemt gruppe, er det rimeligt, at man rammer alle. For hvis bare alle generes i samme grad, er der ikke tale om diskrimination.
Karen Ellemann Karen Ellemann 31-08-2016 18:45 via mobil
Men kan man bare sådan undlade at give en grund, når man indskrænker gamle, hæderkronede ordninger?
cropped-UR-kvadrat.png Uetisk Råd 31-08-2016 18:45
Jaja, hvis nogen spørger, så bare sig, at det har noget med konventioner at gør. Så holder folk altid kæft.
Karen Ellemann Karen Ellemann 31-08-2016 18:46 via chat
thumbsup Genialt!!! hjertesmiley Sender lige videre til Pinden og Inger.
Karen Ellemann Karen Ellemann 31-08-2016 18:48 via Pokémon Go!
Det er godt nok nogle dygtige folk, I har i Uetisk Råd! Vores egne spindoktorer skulle have brugt mindst en uge på at udtænke en så uetisk fremgangsmåde! kys

Og sådan gik det til, at en mindst 333 år gammel ordning forsvandt, bare fordi man ikke vil sige højt, hvori problemet i virkeligheden består.

Sushi-Wang – en forkert afgørelse

graensekontrol_sushi-wangUetisk Råd er bestyrtet over, at den såkaldte Sushi-Wang alligevel får lov til at blive i Danmark, selvom han ellers var blevet udvist. Når velintegrerede mennesker får lov at blive i landet, har udlændingepolitikken tydeligvis udviklet sig til et juridisk galehus.

Ganske vist kan vi kun prise det for Wang og hans kone og spædbarn så ubehagelige og langvarige, juridiske forløb, som han har måttet gennemgå; men resultatet – hans forbliven i Danmark – stemmer slet ikke overens med den vejledning i dansk udlændingepolitik, som Rådet for nylig udsendte.

Tre grunde til, at Sushi-Wang ikke bør kunne blive i Danmark:
Sushi-WangIntet tyder på, at Sushi-Wang er en storkriminel psykopat; dermed lever han ikke op til et af de centrale krav for at opnå fast ophold i Danmark.
Sushi-WangSushi-Wang er tydeligvis ikke en kvik, sød pige, så der er ingen gymnasieklasser, der har kørt kampagner for at sikre hans ret til at blive i landet.
Sushi-WangSushi-Wang tjener 375.000 kr. om året på at drive sin sushirestaurant, og der er således ingen udsigt til, at han ender på offentlig forsørgelse. Han er dermed uegnet til at bo i Danmark.

På baggrund af ovenstående ser Uetisk Råd frem til, at Inger Støjberg snarest muligt omgør beslutningen og udviser Sushi-Wang af Danmark for stedse. Han ska’ u’!