Tag-arkiv: Greenpeace

Bubber tildeles Elefantordenen

Bubber, der desværre endnu ikke er blevet udnævnt til forsvarschef, blev under klimatopmødet anholdt sammen med nogle Greenpeace-folk uden for Christiansborg. Anholdelsen af Bubber er en skamplet på Danmark, mener Uetisk Råd.

En så stor uetiker som Bubber burde tværtimod hyldes, f.eks. ved at blive tildelt Elefantordenen, og Uetisk Råd har derfor besluttet egenhændigt at tildele Bubber denne orden. Det er kun en fattig tak for de mange timers fordummende tv, som Bubber – også kendt under kunstnernavnet Niels Christian Meyer – igennem årtier har skænket det utaknemmelige danske folk.

Senest har Bubber i forbindelse med anholdelsen demonstreret sin gennemført uetiske personlighed ved at nægte at kende noget til dén aktion, hvor Greenpeace-medlemmer brød loven og snød det ubegavede politi ved at snige sig forklædte ind på Christiansborg: “Jeg sværger på mine børns grav”, udtaler Bubber, der således også har tillagt sig en slags islamisk talemåde, som Uetisk Råd kun kan bifalde. “Ved profetens barnekones grav” havde selvsagt været et endnu bedre udsagn, men der er vel håb om, at Bubber fremover vil blive endnu mere muslimsk, samtidig med at han forhåbentlig vil være i stand til at opretholde sin latterlige stemmeføring, sit ynkelige udseende, sine naragtige udtalelser, sit infantile navn og sine stupide udsendelser.

Truede dyrearter

Lobbyistorganisationer som Greenpeace, Dyrenes Beskyttelse, Big Fat Snake og WWF råber meget op om truede dyrearter. De siger, at rovdrift på naturen truer sjældne arter, men dette er 100 % forkert, viser en undersøgelse foretaget af Uetisk Råd.

Grunden til, at nogle dyrearter bliver udryddet, er et begreb kaldet “evolution”, som disse organisationer åbenbart ikke kender til. Evolution gør, at svage racer bliver udryddet, og de stærkeste overlever. Et eksempel på det er pandaen; en bjørn, der er så doven og kræsen, at den kun spiser bambus og er ude af stand til at slå ihjel. Pandaen er et eksempel på dyr, som ikke fortjener at overleve, og Uetisk Råd anbefaler således alle zoologiske institutioner at aflive eventuelle truede dyr.