Tag-arkiv: Islamisk Trossamfund

Betalingsfrihed er ytringsfrihed

Originalfoto: Brvk/Brian von Konsky
Originalfoto: Brvk/Brian von Konsky

Med beundring har Uetisk Råd fulgt Islamisk Trossamfunds forsøg på at (af)presse folk, der har udtalt objektive sandheder om trossamfundet, til at indgå “forlig”, der indebærer betaling af erstatninger på 10.000 kr.

Imidlertid har Uetisk Råd ved samme lejlighed erfaret, at det i dette ynkelige land ikke er muligt at gennemtvinge f.eks. betaling udelukkende ved hjælp af 50-ører, selvom de ellers er gyldigt betalingsmiddel. Møntlovens § 4 siger nemlig:

Stk. 3. Ingen har pligt til i een betaling at modtage mere end femogtyve mønter af hver enhed.

Uetisk Råd finder, at dette er en helt utilstedelig krænkelse af betalingsfriheden og dermed ytringsfriheden. Det bør være alles ret at chikanere andre ved at betale dem med vognlæs af mønter. Rådet foreslår/befaler derfor følgende nye formulering af lovbestemmelsen:

Stk. 3. Enhver har pligt til i een betaling at modtage mere end femogtyve mønter af hver enhed.

Opdel Danmark nu!

Der er opbrud i den danske stat i disse dage. Den uetisk-irriterende sønderjyske forfatter Erling Jepsen foreslår at gøre Sønderjylland til en del af Tyskland, og også Christiania er igen-igen i oprør: Christiania vil nemlig ikke huse ungdomsboliger, Christiania vil ikke have en kommunal cykelsti til at krydse området, og nu vil Christiania så heller ikke huse et kommunalt plejehjem. Uetisk Råd kunne ikke være mere enigt med de gamle hashvrag i “fristaden”: Det er både irriterende og truende at lukke folk ind, der ikke er som én selv. Uetisk Råd udtrykker derfor sin fulde og skæve støtte til Christianias talsmand, “advokat” Knud Foldschack.

På baggrund af ovenstående har Uetisk Råd udarbejdet en delingsplan for Danmark, der i grove træk går ud på følgende:

  • Sønderjylland indlemmes i Tyskland og får den lille nar Erling Jepsen som ministerpræsident;
  • Christiania gøres til en ægte fristad og får Knud Foldschack som Fører og rigskansler;
  • Skåne, Halland og Blekinge overføres til Sverige,
  • og resten af Danmark omdannes til et islamisk emirat, hvilket jo alligevel må ventes at ske inden for få årtier. Uetisk Råd foreslår/befaler at indsætte den kendte sharia-tilhænger Hans Jørgen Bonnichsen (tidl. PET, nu Islamisk Trossamfund) som den første emir af Danmark.

danmarkskort»Men hvad så med Bornholm?« klynker den uoplyste læser. Svaret er naturligvis indlysende: På Bornholm skal der være en koncentrationslejr med den homoseksuelle socialfascist Erik Storrud som lejrkommandant. Her anbringes modstandere af Enhedslisten og andre fjender af venstrefløjen. Via sine ekstraordinært gode kilder har Rådet allerede fået sine klistrede fingre i den slagsang, som Storrud og hans antifascistiske (dvs. fascistiske) kumpaner vil afsynge på klippeøen:

Kys, kys, kys,
vi elsker Rudolf Höß!
Vi vil dræbe højrefløjen,
knep’ muslimer hjem’ i køjen!
Kys, kys, kys,
vi elsker Rudolf Höß!