Tag-arkiv: konkurrence

Doping

Det er Uetisk Råds holdning til brugen af doping, at dette er fuldt ud acceptabelt og bør være påkrævet inden for eliteidræt. Dette bygges på, at det gennemgående i alle idrætsgrene gælder om at vinde, og det derfor bør lovliggøres at bruge moderne dopingpræparater til at opnå en ønsket sejr. Det er fuldstændig forkasteligt, at man i de mange foregående år har nægtet idrætten at udnytte stærkt avanceret teknologi til at forbedre og udvikle sig, til at nå endnu højere detentioner. Ikke alene vil en frigivelse af alle dopingpræparater give idrætten mulighed for ubegrænset udfoldelse, men samtidig øge underholdningsværdien, og dermed interessen, omkring idrætten betydeligt. Dette vil ifølge vores eksperter være grundlaget for et længe ventet positivt økonomisk opsving, ikke alene inden for de i forvejen mest populære idrætsgrene, men også i mindre og let overse lige idrætsgrene, som ved deres øgede købekraft i sidste ende vil komme samfundet til gode. Ydermere vil dette tiltag forhåbentlig føre til at den menige befolkning ikke længere skal trækkes med mindreværdige idrætsudøvere, som alligevel var dømt til at tabe på forhånd.

Prostitution – et sundt alternativ

Sidste gang, de gymnasiale uddannelser afholdt deres såkaldte velgørenhedsarrangement, Operation Dagsværk, var det til fordel for unge i Cambodja, der bliver “tvunget” ud i prostitution af velbetalte bagmænd, som har stor økonomisk fordel af denne hjælp.

Vi her i Uetisk Råd vil mene, at dette arrangement var mere ødelæggende end gavnligt. Tjente pigerne ikke også på det, hvorved de havde fordel af det? – Jo, det gjorde de nemlig. Og hvem har måske nogensinde taget skade af at blive nusset kærligt af en trængende vesterlænding? Det er fuldstændig hen i vejret at give penge til nogen, for at de kan holde op med selv at tjene penge. Dette er i direkte modstrid med gode liberale værdier. Man glemmer fuldstændigt, at man tager indkomstgrundlaget fra såvel den prostituerede, alle mellemleddene der handler pigen, og ikke mindst den selvstændige, der så venligt tilbyder at formidle kontakterne til kunderne for pigerne.

Derfor skal der lyde en opfordring til alle piger i den fødedygtige alder om at lade sig prostituere, idet dette ikke alene ville gavne sexindustrien, men også skabe mere rimelige priser via den øgede konkurrence, samt et større udbud af alverdens piger. Dog skal det her siges, at negre og sigøjnere ikke ønskes på denne liste.