Gør grin med en afviger i dag!

handicappetI begyndelsen var det med nogen utilfredshed, at Uetisk Råds redaktion modstræbende afbrød sin uetiske ødslen med arbejdstiden for at orientere sig om den seneste udvikling i storpolitikken, men da det gik op for redaktionen, at USA’s præsident havde lanceret en storstilet kampagne imod handicappede, afvigere og andre afskyeligheder, blev Rådet og dets redaktion kastet ud i lykkelig ekstase. Det forholder sig nemlig sådan, at den amerikanske præsident har gjort grin med en synshandicappet journalist; ganske vist har præsident Bush siden undskyldt og beklaget, men Rådet er heldigvis i stand til at læse imellem linjerne og forstå det egentlige budskab: Præsidenten har startet en altomfattende, verdensomspændende latterliggørelseskampagne imod enhver form for evnessvage og sygelige “mennesker”!

Rådet, der har svært ved at begrænse sin jublende lykke over denne meddelelse, kan kun opfordre præsidenten til at følge latterliggørelsen op med alle de former for militær og chikane, som hans embede råder over.

Endvidere kan Rådet kun med spændt forventning præsentere sine forslag til en liste over andre grupper, med hvilke man bør gøre grin:

  • Kvinder med hængebryster
  • Pendlere
  • Arbejdsløse svin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.