Klimaplan standser Bonnichsen-udledning til atmosfæren

Fotos: Mogens Engelund (CC BY-SA 3.0) og Tony Webster (CC BY-SA 2.0)
Fotos: Mogens Engelund (CC BY-SA 3.0) og Tony Webster (CC BY-SA 2.0)

Regeringen vil bremse de stadigt voksende udledninger af Hans Jørgen Bonnichsen til atmosfæren, viser hemmelige notater, som Uetisk Råd har fået op under sine møgbeskidte, kulsværtede negle. Bonnichsen hører til de kraftigste former for drivhusgas, og det forventes således, at Danmarks udledning af klimaskadelige gasser kan mere end halveres, når der bliver sat en prop i munden og andre åbninger på denne eksperternes ekspert.

Politimanden Bonnichsen, der indtil efteråret 1958 havde en slags stilling i Politiets Efterretningstjeneste (PET), har igennem de seneste år udledt stadigt større mængder af øregas, CO2, opblæst varmluft og metan til den i forvejen hårdt belastede atmosfære, men det bliver altså desværre fortid nu.

Uetisk Råd er meget bekymret over dette, og Rådet har derfor indkaldt en række andre klima– og terrorbenægtere fra hele verden, der sammen med Hans Jørgen skal finde smuthuller/åbne ladeporte, så Bonnichsen-udledningen kan fortsætte.

Hans Jørgen Bonnichsen har i flere år udført et kæmpestort frivilligt arbejde for at fremme Golfstaternes og andre islamisters interesser i Vesten, så det er kun rimeligt, hvis sheikerne nu spytter i kassen for at hjælpe deres gamle ven i nøden. Hidtil har Bonnichsen nemlig – så vidt vides – ikke modtaget så meget som en bøjet denar for sit store pro bono-arbejde; det er altså skatteyderne, der via Bonnichsens pension har finansieret hans noble uetiske virksomhed, herunder særligt kampen for at afmontere ytringsfriheden og undergrave den nationale sikkerhed.

Efter beslutningen om at suspendere Bonnichsens skadevoldende emissioner er der indkaldt til krisemøde i DR, som nu vil komme til at mangle medvirkende til 98 % af sine nyhedsudsendelser og –artikler, når terrorbenægteren HJB ikke længere er til rådighed.

Som en service til de læsere, der ikke kan huske forskel på Hans Jørgen Bonnichsen og Uffe Ellemann-Jensen, kan Uetisk Råd være behjælpeligt. Det kan nemlig godt være svært at skelne imellem de to gamle, lobotomerede “mænd”, der i vildfarelse om egne åndelige evner har dedikeret sig til at fornægte problemer og udskamme kritiske ryster. Men fortvivl (ej): Bonnichsen er ham det selvhøjtidelige og lidt kvabsede tidligere Venstre-medlem, der lyver om sikkerhedsforhold internt i Danmark og hjælper islamister. Ellemann er derimod ham den selvhøjtidelige og forholdsvis usjove tidligere Venstre-formand, der har hengivet sig til at overdrive trusler fra øst samt hjælpe islamister og endelig tale imod demokratiske afstemninger som koncept, altså først når de går ham imod; problemet med folkeafstemninger er nemlig, at man “risikerer, at bordet fanger“.

Så skulle der ikke være noget at være i tvivl om.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.