Tag-arkiv: Karen Ellemann

Udenrigsfisk

Foto: Kim Vadskær.

Fordi Esben Lunde Larsen har løjet for meget til at kunne fortsætte med at have ansvar for fiskeriområdet, bliver Fiskeristyrelsen fremover en del af Udenrigsministeriet. Jo den gør.

Uetisk Råd kunne ikke have udtænkt det bedre. Nu, hvor Karen Ellemann skal være minister for ligestilling, nordisk samarbejde, fiskeri og almindelig uduelighed, foreslår Rådet, at man også begynder at blande andre ressortområder tilfældigt sammen. Man bør f.eks. lave et ministerium for pandekager og økonomi, eller hvad med et forsvars- og kulturministerium? Mulighederne er mange.

Sæt i gang!

Umyndiges ægteskab, eller hvordan en lov bliver til

Vi kan her give læserne et sjældent indblik i, hvordan regeringens “politik” bliver til:

Karen Ellemann Karen Ellemann 31-08-2016 18:43 via chat
Jeg har lige opdaget, at det siden 1683 har været muligt for folk, der ikke er myndige endnu, at blive gift, hvis de bare får tilladelse fra det offentlige. dET har der aldrig været noget bøvl med, men nu er det pludselig blevet et kæmpe problem, fordi visse mellemøstlige grupper benytter sig af tvangsægteskaber. Men vi er for kujonagtige til at sige, hvem det drejer sig om. Hvad fanden gør vi??
cropped-UR-kvadrat.png Uetisk Råd 31-08-2016 18:44
I laver bare en lovændring, der gør livet surt for alle mennesker. Når det nu kun handler om en bestemt gruppe, er det rimeligt, at man rammer alle. For hvis bare alle generes i samme grad, er der ikke tale om diskrimination.
Karen Ellemann Karen Ellemann 31-08-2016 18:45 via mobil
Men kan man bare sådan undlade at give en grund, når man indskrænker gamle, hæderkronede ordninger?
cropped-UR-kvadrat.png Uetisk Råd 31-08-2016 18:45
Jaja, hvis nogen spørger, så bare sig, at det har noget med konventioner at gør. Så holder folk altid kæft.
Karen Ellemann Karen Ellemann 31-08-2016 18:46 via chat
thumbsup Genialt!!! hjertesmiley Sender lige videre til Pinden og Inger.
Karen Ellemann Karen Ellemann 31-08-2016 18:48 via Pokémon Go!
Det er godt nok nogle dygtige folk, I har i Uetisk Råd! Vores egne spindoktorer skulle have brugt mindst en uge på at udtænke en så uetisk fremgangsmåde! kys

Og sådan gik det til, at en mindst 333 år gammel ordning forsvandt, bare fordi man ikke vil sige højt, hvori problemet i virkeligheden består.

Hyklerisk minister og underlødig avis

Uetisk Råd er dobbelt begejstret over sagen vedr. Ekstrabladets afsløring af, at miljøminister Karen Ellemann Kharabian (V) er en hykler, der smider store mængder mad ud og ikke frasorterer farligt affald:

På den ene side afsløres ministeren som en mester i dobbeltmoral, der offentligt kræver affaldssortering og taler imod madsvineri, men privat selv gør præcis det modsatte. Dobbeltmoralisten Karen Ellemann føjer dermed et nyt kapitel til beretningen om den ynkelige uduelighed, der har præget hendes ministertid. Kun hendes far, Uffe Ellemann-Jensen, synes stadig at kunne overgå hende i politisk ligegyldighed.

På den anden side fastslår Ekstrabladet endnu en gang, at dagbladet hører til i den uetiske elite, idet bladets skralde-rodende “journalister” ikke holder sig tilbage fra ulovligheder for fremskaffe afsløringer. Bladets chefredaktør, den lille irriterende klovn Poul Madsen, kan således med tilfredshed konstatere, at bladet er nået ned på et nyt usselhedsniveau.