Tag-arkiv: Joseph Goebbels

Nye mangfoldighedskonsulenter i DR

Modelfoto af hest: Keven Law (CC BY-SA 2.0); tegning: Lukepryke (CC BY-SA 4.0)

Det uetiske medieimperium DR fortsætter med at ansætte sine egne folk i indholdsløse stillinger med millionlønninger uden offentlige stillingsopslag, senest Gitte Rabøl.

Som bekendt er DR ejet af Uetisk Råd (men finansieret af licensbetalerne), og UR kan derfor allerede nu afsløre, hvem der også er på vej til at blive “mangfoldighedskonsulenter” m.m. i DR, samt deres mangfoldige interesser, ekspertiser og tilhørsforhold:

  • Mohammed Said al-Sahhaf / Komiske Ali (mellemøstkender)
  • Jazz, Johannes Langkildes kones hest (Danske Pendlere)
  • Joseph Goebbels (Det Tredje Rige)
  • Pernille Blume og Emma Holten (Danske Naturister)
  • Anders Behring Breivik (politisk aktivist)
  • Peter Lundin (familierådgiver)
  • David Trads (David Trads)
  • René Dif (ekspert i vand)
  • Anthony Scaramucci (master i politisk kommunikation og BDSM)
  • Mette Blomsterberg (Danske Fondantentusiaster)

Uetisk Råds forlængede arm oppe i DR, den arrogante bestyrelsesformand Michael “Palpatine” Christiansen, har ikke afgivet kommentar.

Suzanne Brøgger – ridder af den gode tone

Uetisk Råds forskere har udarbejdet dette regnestykke over Suzanne Brøggers perzon.
Uetisk Råds forskere har udarbejdet dette regnestykke over Suzanne Brøggers perzon.

Forfattersken Suzanne Brøgger er mest kendt for at ligne én, der forsøger at ligne Karen Blixen, hvilket også lader til at være formålet med hendes tilværelse. Desuden har hun ligesom flere andre forfattere kastet sig ind i kampen for, at man skal tale ordentligt til og om hinanden.

Midlet til at opnå den gode tone er ekstreme tilsvininger af folk, der ikke mener det samme som Suzanne Brøgger; dog med den finesse, at hun undertiden lader sine perfide angreb på andre komme frem via sine bøger, hvorefter hun fraskriver sig ansvaret for dem, da der jo bare er tale om litterær fiktion (jf. Henrik Dahls novelle: Hvem er smukkest i landet her?)

Suzanne Brøggers ridderslag

Suzanne Brøgger – ridder af den gode tone
Suzanne Brøgger – ridder af den gode tone. Foto: EPO

Ordenskapitlet for Den Gode Tones Orden har tildelt Suzanne Brøgger ridderslaget med følgende begrundelse:

Suzanne Brøgger og en række andre forfattere, der er tilhængere af mangfoldighed og derfor ligner hinanden til forveksling, krævede i et debatindlæg, at danskerne skal holde fast i deres “umistelige moralske værdier” og bekæmpe “umenneskelighed og intolerance”. I stedet for den skingre politiske retorik, der giver uhyggelige mindelser om Nazityskland, er det ifølge Brøgger m.fl. afgørende, at man vil “afdramatisere og analysere problemerne og søge saglige, praktiske og overskuelige løsninger”.

Suzanne Brøgger sammenlignede få år senere Henrik Dahl med Joseph Goebbels og omtalte Morten Messerschmidt som “det blonde bestie” og en “vammelsmuk arier”. Desuden udstillede Brøgger den kræft- og skleroseramte Søsser Krag som “et frygteligt syn” på Gyldendals trappe, “for dér lå Krags datter døddrukken og skreg”. Brøgger beskyldte maleren Per Kirkeby for at være homoseksuel og omtalte, hvorledes Johannes Møllehave skulle have tabt bukserne ved et bryllup. Journalisten Bettina Heltberg blev af Brøgger beskyldt for at have forsøgt at kneppe sig til hævn over sine bedrageriske mænd og for at have “en karakterdefekt”.

Uetisk Råd bifalder Mussolini-applikation til iPhone

imussoliniUetisk Råd kan ikke andet end at skamrose det dejligt fascistiske Italien for, at dette land gang på gang ikke overgiver sig til ulækkert demokratisk orienterede lande. Således har en 25-årig ingeniør ved navn Louis Marino programmeret en applikation til Apples iPhone – iMussolini – hvor man for € 0,79 (knap 6 kr.) per styk kan købe en af Mussolinis mange fantastiske og poetiske taler. Dels bidrager dette til en generel folkeoplysning samt -desorientering, hvorefter folket bliver opmærksom på fascismens mange glæder; dels er det et fremragende propagandaskridt på næsten Goebbelsk niveau, da Apples mange produkter har opnået kultagtig popularitet blandt verdens mange, forkastelige unge mennesker. At benytte lige præcis dette medie til at propagandere for fascismens afvisning af forskellighed og demokrati er en genistreg, som Uetisk Råd vil holde skåltaler for de næste mange år. Køb iMussolini i dag!

Hil dig, Jeppe Nybroe!

Det har i mange år været almindeligt kendt, at journalister hørte til blandt uetikkens sande støtter: De fylder befolkningen med fordummende artikler og radio-/tv-indslag osv., de fordrejer og fortier, og nu viser det sig til Uetisk Råds jublende begejstring, at de også simpelthen lyver for åben skærm. Således er det kommet frem, at DR’s tv-avis-vært og reporter Jeppe Nybroe har svindlet med tv-billeder fra Irak, og hvad mere – og bedre – er: Han har efter alt at dømme gjort det for at fremstille sig selv i et glorværdigt lys som “manden på pletten”. Netop Nybroe har i årevis været kendt for at lave dejlig, uetisk “journalistik” i form af de såkaldte “faldskærmsindslag”, hvor han flyves ind til de fjerneste egne af kloden for derefter på herlig, selvsmagende vis at fortælle de apatiske seere om noget, som han dybest set ikke ved noget om, hvilket dog heldigvis ikke forhindrer ham i at have en mening derom.

Uetisk Råd ønsker derfor, at Jeppe Nybroe bliver gjort til generaldirektør for såvel DR som TV2, således at hans dejlige kæphøjt-overfriske attitude kan komme til at præge alle kanaler fra de to medievirksomheder (og således at de kan overtage hinandens fejl og tåbeligheder (i det begrænsede omfang dette ikke allerede er tilfældet)). Lad troværdige mediefigurer som Joseph Goebbels (tidligere tysk minister for folkeoplysning og propaganda), Jeppe Nybroe og Mohammed Said al-Sahhaf (tidligere irakisk informationsminister) være forbilleder for alle mennesker i ethvert medie!

Tilføjelse, 6. september 2007:
Afdækningen af Nybroes herlige bedrifter fortsætter.